O projekte

Cieľom prvej etapy rozsiahleho investičného zámeru bolo premeniť schátranú požiarnu zbrojnicu na eventové centrum s apartmánmi. Z nefunkčných prevádzkových priestorov vzniklo zázemie pre spoločenské a kultúrne podujatia.

Projekt vo faktoch

lokalita

Rajecké Teplice

VÝSTAVBA

2016 - 2018

STAV

Dokončený

Pôvodný stav

iprom_vparku_ rajecke_teplice_povodna_zbrojnica

Filozofia

Spontánne vznikol pracovný názov „v parku“, ktorý sa vžil natoľko, že sme k nemu vytvorili oficiálny brand VPARKU. Svojou podstatou vystihuje potenciál a symbolizuje témy, vďaka ktorým je tento park atraktívny: život v parku, gelato v parku, ubytovanie v parku, piknik v parku, jóga v parku, event v parku, umenie v parku, wellness v parku, hotel v parku.

Priestor s organickým charakterom. Jeho využitie sa variabilne mení a vyvíja vplyvom počasia, ročného obdobia, aktuálnej potreby, predstáv a správania ľudí. Taký je koncept VPARKU.

Jedinečná atmosféra, spoločenská atraktivita

Spoločenský priestor, ktorý je rovnako vhodný pre menšiu svadbu, rodinnú oslavu, neformálne školenie ako aj privátnu akciu s bowlingom a biliardom. Súčasťou je aj profesionálne vybavený bar a kuchyňa pre prípravu a uskladnenie cateringu. Presklená časť priestoru s veľkoformátovými oknami je napojená na terasu s pozvoľným prístupom do parku.

IPROM s.r.o.
Rajecká cesta 134
013 13 Rajecké Teplice

Tel: +421 903 503 514

E-mail: info@iprom.sk