Ste stále v centre diania

Spolu s vami sme zadefinovali nároky na bývanie a posunuli úroveň bývania opäť vyššie. V podstate aj bližšie – priamo do centra diania. Do lokality, ktorá bude zárukou dobrej investície. Bude to projekt na istotu, bude to ZICHER.

001

ZICHER prinesie do Martina metropolitný charakter bývania

Citíme zodpovednosť priniesť do centra Martina metropolitnú kultúru bývania. Navrhli sme priestor, ktorý sa bude vymykať štandardnej ponuke developerských projektov. ZICHER bude spájať prednosti dobrej lokality, uvedomelej architektúry a stabilnej investície do budúcnosti.

zicher_PE03_denna_01

Nároky na dispozície sme definovali spolu s vami

Ambícia mienkotvorného developerského projektu bude tentokrát nasmerovaná do jednotlivých pôdorysných riešení. Pozornosť bude sústredená hlavne na užívateľa bytu s cieľom definovať relevantné nároky súčasného človeka smerom do budúcnosti. Počas výstavby projektov PINIA a JAVORKA sme pozorne počúvali, spätnú väzbu od záujemcov a kupujúcich sme detailne spracovali, vyhodnotili a implementovali do nového projektu. Vznikol tak projekt na istotu, vznikol projekt ZICHER.

Cyc (1)

Metropolitný princíp 15-minútového mesta

Žijete tam, kde bývate, pracujete a rozvíjate sa. Dobrá lokalita vám ušetrí čas a vy môžete byť impulzom pre vaše mesto. To je symbióza človeka a jeho štvrte. To je perpetuum mobile trvalo udržateľného vzťahu. ZICHER bude garanciou, že k vašim cieľom prídete do 15 minút. Chôdzou, na bicykli, kolobežke alebo aj hromadnou dopravou.

Registrácia záujmu je spustená

Registrácia dáva istotu, že nezmeškáte oficiálne spustenie predaja s kompletnou ponukou bytov. Kliknite na istotu a nezáväzne si zaregistrujte vašu preferenciu.

Navštívte registračný web pre ZICHER a vytvorte si aj vy nezáväznú rezerváciu.

IPROM s.r.o.
Rajecká cesta 134
013 13 Rajecké Teplice

Tel: +421 903 503 514

E-mail: info@iprom.sk