O projekte

Zadaním bolo pritiahnuť ľudí do parku koncepciou, ktorá si vás podmaní neformálnosťou, nekonvenčným dizajnom a jedinečným remeselným produktom. Vytvorili sme projekt, v ktorom nie je rozhodujúca veľkosť investičného zámeru, ale jeho celospoločenský dopad.

Powered by SCOOP

Aj Gelato VPARKU je partnerský projekt. Partnerstvo je postavené na presnej stratégii a na remesle. Súčasťou stratégie je spolupráca s výrobcom poctivej remeselnej zmrzliny SCOOP. Dohoda znie – nájsť miesto, vytvoriť nekonvenčnú identitu, garantovať podmienky a rozvíjať tak potenciál jedinečného produktu.

Uvedomujeme si, že vyrábať  zmrzlinu remeselne je veda. Nie sme remeselní zmrzlinári, no vytvorili sme jedinečný spot pre jej predaj. Mať dizajnový spot však nestačí. Úspech zámeru spočíva aj v kvalite ponúkaného produktu. A to náš partner SCOOP s prehľadom dáva.

Ak nás tu stretnete, nie je to náhoda

V letných mesiacoch je centrála nášho tímu práve tu a je súčasťou eventového centra VPARKU. Areál kúpeľného parku je pre nás zdrojom energie a priestor pre čistú myseľ. Chceme sa slobodne a nekonvenčne rozvíjať. Byť mimo tlaku krajského mesta s cieľom zachovať si nadhľad.

Výsledok, v ktorom si s nami zlíznete smotanu.

IPROM s.r.o.
Rajecká cesta 134
013 13 Rajecké Teplice

Tel: +421 903 503 514

E-mail: info@iprom.sk